Pannendaken roofing gevelwerken Dakwerken Van der Jonckheyd Sint-Job-in't-Goor

Dakrenovatie, overzetdaken en platte daken.

Dakwerken Van der Jonckheyd, uw dakwerker uit Sint-Job-in't-Goor.

Uw dak

Uw dak vertrouwt u toe aan een vakman met ervaring. U kiest voor een persoonlijke aanpak. En voor een specialist die met u mee denkt en met wie u er gerust op kan zijn dat de werken precies uitgevoerd worden zoals u dat verwacht.

 

Dakwerken Van der Jonckheyd doet méér voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u er van op aan dat we alle knepen van het vak meester zijn. We zorgen niet alleen voor uw pannendaken, platte daken, dakgoten en isolatie. We zorgen ook voor uw gevelwerken.

Ga voor kwaliteit

En bovenal: Van der Jonckheyd staat voor kwaliteit en service, alsook voor de perfecte afwerking. Ons werk garandeert een lange levensduur. Ons advies is er om u te helpen. We denken met u mee.

 

Van der Jonckheyd is geregistreerd aannemer en de zaakvoerder staat steeds zelf op de werf. Werken met een zelfwerkend patroon is kiezen voor flexibiliteit, vertrouwen, veiligheid en eerlijk advies. Hij is uw aanspreekpunt, voor, tijdens en na het werk.

Uw partner in al uw dakwerken

Uw dak en gevel zijn uw bescherming; ze houden uw woning droog en warm. Daarom wilt u niets aan het toeval overlaten. Platte daken of hellende daken, Dakwerken Van der Jonckheyd is uw partner in Sint-Job-In’t-Goor, Brasschaat, Kapellen en omstreken.

 

Offerte

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op basis van uw bouwplannen.